Gyártók
Szerzők
Ostyák
Újdonságok >>
Vélemények >>

Nincs még vélemény erről a termékről

Bemutatkozás

 Dicsértessék a Jézus Krisztus! Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöljük  LAUDATE.RO Kegytárgy webáruház oldalán!

A LAUDATE ARTICOLI római katolikus Kegytárgy-és Könyvesbolt 2010-ben nyitott meg Nagykárolyban, a Kalazanci Szent József Plébánián segítve azoknak a plébániáknak akik a Szatmári Egyházmegye nyugati, Váradi Egyházmegye északi részéről jöttek vásárolni, sokkal közelebb lett hozva liturgikus és egyházi irodalom széles választékát. Azóta a Szatmári egyházmegye szinte minden plébániája, lelkipásztora kedves visszatérő vásárlónk.

Kínálatunk elsősorban római katolikus kegytárgyak, liturgikus eszközök, miseruhák, textiliák, ostyák, egyházi ajándéktárgyak, magyar nyelvű katolikus és keresztény irodalom. Természtesen megtalálhatóak a nem katolikus kiadók kiadványai amelyek témában, tartalomban illeszkedik Katolikus Egyház tanításához, főleg hitoktatási segédeszközök, játékok, igéskártyák, képeslapok, nevelés, párkapcsolat, napi áhítatok témájú könyvekben, illetve lelkipásztoroknak ajánlva prédikációs, biblikum, egzegetikai témákban is is tartunk kiváló nem katolikus kiadványokat.

Újabb nagy lépés életünkben, hogy 2014 júniusban nyitottuk meg új üzletünket, Szatmárnémeti belvárosában a régi Pannónia (Dacia) szálloda melletti átjáróban, szemben a Filharmónia bejárata, melletünk kávézó, Piata Libertatii 7. szám alatt. Nyitva hétfőtől péntekig 8-30-16.30-ig. Az üzletben magyar és román nyelven és is kitudjuk szolgálni.

Legfrissebb eseményünk, az önálló webáruház és örömmel fogadjuk immáron az új internetes honlapunkon is rendeléseket. Weboldalunk 2014 advent kezdetével indult el. Tudjuk hogy az internetes rendelésnél szállítási költség is felmerül, éppen ezért, sok terméknél az internetes ár kedvezményével mi is hozzájárulunk ehhez a költséghez.

A LAUDATE ARTICOLI a magyarországi Laudate Kegytárgybolt (www.laudate.hu) teljes termékpalettájában kereskedelmi partnere. Sok termék különlegessége, hogy szinte csak nálunk vásárolható meg az országban, mindig törekszünk napi és heti honlap frissitéssel.

Reméljük bizalommal fordul hozzánk rendelésével, kérdésével.

Folytatás

Copyright © 2023 LAUDATE ARTICOLI Kegytárgy-és Könyvesbolt webáruház
created by O.F.Y.