Kategóriák
Gyártók
Szerzők
Ostyák
Újdonságok >>

Lavandis kézkrém levendula- és szőlőmagolajjal 50 ml

Lavandis kézkrém levendula- és szőlőmagolajjal 50 ml
Lavandis kézkrém levendula- és szőlőmagolajjal 50 ml

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Pannonhalmi Apátsági termékek
Készlet: Készleten
Ár: 28.0Lei
Adó: 19%
Nettó ára TVA nélkül: 23.5Lei
mennyiség: - +
Facebook Ajánlom egy barátomnak Megosztás a Twitter-en

A kézszárazság sokunkat érintő probléma. A hideg és száraz levegő mellett a víz, a szárító hatású szappanok, tisztítószerek hatására a bőr felszínét borító, természetes védőréteg károsodik, a bőr kiszárad, berepedezik, feszül, viszket.A probléma megoldásában szakszerű segítség a Pannonhalmi Főapátság Gyógynövényműhelyében készült kézkrém.

 

 

A krém kiemelt összetevője a Főapátság kertjében évszázadok óta termesztett és párolt francia levendula virág 100% tisztaságú olaja. A levendula a monostori gyógyászat nagyra becsült és sokrétűen használt gyógynövénye. Jól ismert gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása, ezért a a növény olaja bőrápolási célokra használható. Az aromaterápiában kedvelt tisztaságot, kiegyensúlyozottságot árasztó illata, melyet kézkrémünkben – Zólyomi Zsolt parfümőr tanácsára – tiszta mandarin esszencia illata egészít ki. Ez az olaj közvetlenül a szicíliai termőhelyről érkezik hozzánk.

 

 

Kézkrémünk teljes és harmonikus olajkompozíciójában kiemelt szerepet játszik a ökológiai művelésű ültetvényeken termő kék szőlő magjából készült hidegen sajtolt szőlőmag olaj. Ez a könnyű, mélyen és gyorsan felszívódó esszencia bioaktív hatóanyagainak köszönhetően kitűnő bőrápoló anyag. Krémünkben biogazdálkodásból származó shea vajat használunk, mely vitaminokban gazdag, és összetétele hasonlít a bőrfelszínt borító védőréteghez, ezért gyorsan felszívódik, táplál, és segítséget nyújt a bőr megújításában.

 

 

Az édes mandula olaja nemcsak napjainkban, hanem az egykori szerzetesi hagyományokban is kedvelt alapanyag volt. Ez a mélyen és lassan felszívódó, de könnyű olaj krémünkben kifejezetten az érzékeny és száraz bőr ápolását szolgálja. Az olajok jótékony tulajdonságait bőrápoló vitaminok hatásai gazdagítják.

 

Kíméletes hatás biztosítéka a felhasznált anyagok tisztasága, és kiváló minősége, a parabén, szilikon, kőolajszármazékok, mesterséges szín és illatanyagok hiánya.

Krémünk különlegessége a könnyű, bársonyos-selymes, gyorsan felszívódó textúra, mely ugyanakkor tartós ápoltság érzetet biztosít.

 

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2018 LAUDATE ARTICOLI Kegytárgy-és Könyvesbolt webáruház
created by O.F.Y.