Kategóriák
Gyártók
Szerzők
Ostyák
Újdonságok >>

Böjte Csaba: A szeretet bölcsője

Böjte Csaba: A szeretet bölcsője
Böjte Csaba: A szeretet bölcsője

Kattintson a képre a nagyításához

Gyártó: Helikon Kiadó
Készlet: Készleten
Ár: 61.0Lei
Bolti ár: 70.4Lei
Megtakarítás
-13%
Adó: 5%
Nettó ára TVA nélkül: 58.1Lei
mennyiség: - +
Facebook Ajánlom egy barátomnak Megosztás a Twitter-en

Csaba testvér előadásaiból összeállította, szerkesztette és a verseket válogatta: Karikó Éva

Fotók: Váradi Levente

Emberi léted kibontakozásának fontos perce, amikor megtapasztalod a tiszta, őszinte szerelmet. A mesében olyan egyszerű minden: „Megházasodtak és boldogan éltek, míg meg nem haltak!” A valóságban azt tapasztaljuk, hogy sok kísértés próbálja ellopni a hűséget, az őszinte egymásra figyelést, kioltani a házastársi szerelmet. Az oltár előtt a keresztre tett eskü könnyen elkopik a mindennapi terhelés alatt.

Ha azt látom, hogy valaki a sípályán hatalmasat esik, akkor nem arra gondolok, hogy a síelés ostoba sport, hanem arra, hogy az illető nem tanult meg jól síelni. Ha azt látom, hogy sok házasság felbomlik, hogy nem élnek szépen, szeretetben együtt, akkor nem a házasság intézményét kell elvetnem, hanem azt kell megállapítanom, hogy sajnos sokan naivan, vakon, túl gyorsan rámentek a feketepályára, és emiatt összetörték magukat. Nem a pálya rossz, egyszerűen nem tudtak bánni a felmerülő nehézségekkel.

Könyvünkben végigvesszük a házasság útjának 18 mérföldkövét, azok örömét, sajátos feladatait, kihívásait, melyekre ha tudatosan készültök, könnyebben megbirkóztok velük. Imádkozom azért, hogy töretlen hűséggel szeressétek egymást, kapcsolatotokat ápoljátok, és egymás iránti szerelmeteket mindeneken keresztül megőrizzétek.

Böjte Csaba

Eddigi vélemények:

Nem tartozik vélemény ehhez a termékhez!

Copyright © 2019 LAUDATE ARTICOLI Kegytárgy-és Könyvesbolt webáruház
created by O.F.Y.